Anamaria Prodan pleacă din România după divorț

Anamaria Prodan a anunţat că pleacă din România după divorțul de Reghecampf. Celebra impresară a vorbit despre planurile pe care le-a făcut deja şi despre decizia vehementă după divorțul de Reghecampf.

O căsnicie aparent fericită, un cuplu pe care puțini l-ar fi văzut destrămat a ajuns la divorţ. După luni întregi în care a negat cu vehemență informațiile ce apăreau în spațiul public legate de divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a recunoscut divorţul. Declarațiile recente ale antrenorului și fotografiile apărute în presă cu el și noua iubită au fost picătura ce a umplut paharul.

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de tatăl băiatului ei. „Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge. Toată dragostea mea pentru el, munca mea de 16 ani pentru a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați”, a spus Anamaria Prodan, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Vizibil afectată de întreaga situație, celebra impresară a punctat că acest episod este cel mai urât scandal în care a fost vreodată implicată familia sa. Anamaria a dezvăluit că a luat decizia să plece din România, cel mai probabil, în Dubai, unde are mai multe proprietăți și afaceri.

Anamaria Prodan a vorbit foarte mult despre suferința fiului ei, care este profund afectat de alegerile făcute de Reghecampf. Așa că, la fel ca surorile sale, Bebeto va părăsi și el România în curând.

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: