Anda Adam şi Andreea Bănică la zilele oraşului Ţicleni

Sfârşitul acestei săptămâni se anunţă unul plin de distracţie şi voie bună la Ţicleni. Asta pentru că în perioada 30 mai-1 iunie se vor desfăşura zilele oraşului. Autorităţile locale au pregătit anul acesta un program special. Cetăţenii din zonă, şi nu numai, vor avea parte de demonstraţii sportive, concursuri şi multă muzică. Anul acesta vor concerta artişti de prestigiu atât în ceea ce priveşte muzica populară, cât şi cea uşoară. În cele trei zile de manifestări vor întreţine atmosfera artişti precum Anda Adam, Andreea Bănică, Gelu Voicu şi Taraful sau Beatrice Băndoiu.

Zilele oraşului Ţicleni vor debuta vineri, 30 mai, cu dansuri populare susţinute de artiştii Ansamblului “Dorul Ţicleniului” urmate de un spectacol oferit de Ansamblul Artistic “Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Sâmbătă, 31 mai, vor avea loc manifestări artistice ale ansamblului local “Petrolul”, iar atmosfera va fi întreţinută de artista de muzică populară Beatrice Băndoiu, formaţia Triton şi Anda Adam.

Ziua de duminică va fi cea mai plină în ceea ce priveşte manifestările. Asta pentru că, pe data de 1 iunie este şi ziua copilului. “Se începe cu demonstraţii de karate oferite de elevii de la noi, din Ţicleni. Pentru că este şi ziua copilului, duminică organizăm face-painting, concurs de desene pe asfalt. Vor fi şi modelatori de baloane, magicieni, dar şi personaje Disney”, a declarat Simona Micea, referent în cadrul primăriei Ţicleni.

Duminică vor interpreta artiştii de muzică populară Mihai Priescu, Dumitru Vasilescu, Gelu Voicu şi Taraful. Totodată, va concerta şi artista de muzică uşoară Andreea Bănică. Seara de duminică se va încheia cu un foc de artificii.

Manifestările prilejuite de zilele oraşului se vor desfăşura, la fel ca şi anul trecut, pe stadionul din oraş.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: