Andra câştigă 1.300 de lei pe minut

Cântăreaţa Andra, soţia gorjeanului Cătălin Măruţă, încasează sume uriaşe la concertele pe care le susţine pe bani publici. Primăria Cluj Napoca a plătit-o cu 1.300 de lei pe minut!

În urma unui proces care a durat circa un an de zile, Primăria Cluj-Napoca a fost obligată de Curtea de Apel să facă publice contractele încheiate cu cântăreţii la petrecerile de stradă ocazionate de Ziua Naţională (1 decembrie 2017) şi ultimul revelion (31 decembrie 2017).

Suma cea mai mare a obţinut-o Andra, care a cântat, pe 1 decembrie 2017, timp de o oră în centrul oraşului (între orele 19 şi 20): 78.000 de lei (16.847 de euro), cu TVA inclus. Un calcul simplu ne arată că artista a fost plătită cu 280 de euro pe minut de concert. Contractul prevedea că „prestatorul va realiza un program artistic cu participarea Artistului Interpret ANDRA şi a colaboratorilor săi, artişti instrumentişti, sunetişti şi baking vocal, etc”, scrie Adevărul.ro.

Contractul prevede, de asemenea, că primăria va asigura cazare – timp de o noapte şi 3 mese pe zi (prânz, cină şi mic-dejun) pentru 14 persoane (8 camere – 6 duble şi două simple) la cel mai luxos hotel din oraş – Grand Hotel Italia. De asemenea, primăria le-a asigurat artistului şi colaboratorilor „un minim de protocol în locaţie (gustări-aperitiv, apă-plată, băuturi răcoritoare).

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: