Andra și Măruță, împreună cu familia în noul videoclip de Crăciun

Andra le face o surpriză fanilor cu ocazia Crăciunului și a lansat un nou colind care a fost filmat într-un decor de basm. În noul său clip apare și familia sa, soțul Cătălin Măruță dar și cei doi copii, Eva și David.

Andra a dorit să le ofere fanilor săi un cadou inedit care să le încălzească sufletele, când stau pe lângă brad. Colindul este filmat chiar lângă brad dar și într-un decor feeric de iarnă în care ninge, la fel cum se numește și noua piesă. Andra a avut familia alături la filmările noului colind și a spus pe rețelele de socializare unde a mediatizat noua piesă că speră ca toți românii să asculte această piesă alături de familiile lor. „Noua mea piesă de Crăciun este aici, pentru voi! Am filmat un videoclip alături de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul alături de familia voastră. Ai noștri sunt tot ce contează! Crăciunul ne unește pe toți! E greu să vă fac un cadou vouă, celor care mă urmăriți pe Social Media. Sunteți diferiți, sunteți în colțuri diferite ale țării, poate chiar și ale lumii. Dar cred că un lucru avem în comun: iubim sărbătorile de iarnă. În seara asta lansez un cântec de iarnă care sper să vă încălzească sufletele, când stați pe lângă brad.”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Andra și-a motivat astfel alegerea de a lansa online noul colind care poate ajunge rapid în toate colțurile lumii și ale țării, solista fiind foarte îndrăgită de românii de pretutindeni.

"Mama, tata, frați, acasă, amintiri, îmbrățișări... Asta înseamnă pentru mine Crăciun. Pentru cei care prețuiesc familia și oamenii buni din jurul lor, Crăciunul este Iubire. Vă mulțumesc că faceți parte din visul meu si că urmăriți cea mai nouă piesă de sărbători pe canalul meu de youtube", a scris Andra pe Facebook, acolo unde prezintă și fotografia cu întreaga familie care a participat la filmări.

Galerie foto



Vizualizări: 2,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: