Andrei îl cere pe Marcel Romanescu la Mişcarea Populară

Liviu Andrei, fostul prefect de Gorj, a spus că și-ar dori să facă echipă cu Marcel Romanescu la localele din iunie. Andrei și Romanescu au mai făcut echipă și la Instituția Prefectului vreme de aproape patru ani, dar şi la fostul PDL. Acum însă Liviu Andrei vrea la Consiliul Județean și spune că și l-ar dori pe Romanescu candidat MP la primăria Târgu Jiu.

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a spus că a purtat mai multe discuții cu Marcel Romanescu și a încercat să-l convingă să i se alăture la Mișcarea Populară însă ar fi fost refuzat de liberal. ”Trebuie tu să vrei să candidezi, dacă tu ca om îți dorești acest lucru și simți că acolo îți este locul și simți că poți să faci ceva îți expui punctul de vedere în momentul în care ești curtat de un partid, nu trebuie să se roage cineva de tine. Nu știu ce gânduri are Marcel, dar eu mi-aș dori să fie alături de mine, am spus-o tot timpul, n-am negat, nu m-am ascuns. Mi-aș dori să facem echipă, eu la Consiliul Județean și el la primărie, dar dacă nu se poate o să găsim altă variantă”, a spus Liviu Andrei, candidatul MP la Consiliul Județean Gorj.
Liberalul Marcel Romanescu confirmă discuțiile cu Andrei însă exclude, acum, o candidatură din partea Mișcării Populare. ”În acest moment sunt membru al PNL și nu vreau să fac niciun fel de speculație. Recunosc că au fost discuții cu domnul Liviu Andrei, cum au fost discuții cu foarte mulți lideri ai formațiunilor politice de la nivelul județului. A fost o discuție între noi, suntem doi oameni care am lucrat în Instituția Prefectului, este o relație veche. Este clar că pentru mine Liviu Andrei a fost și rămâne un partener cu care am făcut echipă atâția ani”, a spus Marcel Romanescu, fostul subprefect.

Vizualizări: 1,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: