Săvoiu: Candidatul MP, desemnat cu voie de la PSD

Conflict între liderii Mişcării Populare de la Gorj! Ion Săvoiu, liderul de la municipiu, acuză conducerea organizaţiei judeţene de faptul că aşteptă girul PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu. Săvoiu crede că Mişcarea Populară Gorj va ieşi cu un candidat doar pentru figuraţie. Nicolae Daviţoiu susţine că Săvoiu este supărat pe faptul că nu va fi el candidatul. Ba mai mult, Daviţoiu crede că Ion Săvoiu procedează precum Tudor Barbu, reactualizând gafa cu distonocalmul.

Săvoiu spune că partidul său va ieşi cu un candidat Kamikaze la Primăria Târgu Jiu. „Suntem în incertitudine. Avem două soluţii: ori importăm, ori cerem autorizaţie de la PSD pentru a pune un candidat. Celelalte formaţiuni politice deja şi-au desemnat un candidat, Mişcarea Populară încă mai bâjbâie. Impresia lăsată de conducerea partidului pare să fie aceea de a cere permisiunea cuiva pentru a pune un candidat viabil. Trebuia nominalizat un candidat cu şase luni înainte, un candidat în jurul căruia să se mobilizeze toţi aceia care voiau să candideze şi să formeze un program cu care să meargă mai departe. În condiţiile actuale, orice candidat ales, desemnat din partea Mişcării Populare pentru Primăria Târgu Jiu, va fi un candidat pus, desemnat cu voia Partidului Social Democrat. Va fi un candidat Kamikaze, care nu va face decât figuraţie”, a declarat Ion Săvoiu, liderul de la municipiu.

La rândul său, Nicolae Daviţoiu spune că acest conflict a apărut din cauză că Săvoiu îşi dorea să fie el candidatul la Primăria Târgu Jiu, lucru care nu se va întâmpla. „El vrea să fie candidatul la Primăria Târgu Jiu şi de aici a apărut conflictul. Săvoiu spune numai tâmpenii, face cum a făcut Barbu cu distonocalmul. Nu cerem voie la PSD pentru a pune candidaţi, dar fiind reşedinţă de judeţ trebuie să fim foarte atenţi cu candidatul pe care-l punem la Primăria Târgu Jiu, să fie un candidat redutabil ca să luăm un scor destul de mare”, a declarat Daviţoiu.

BLAT

Săvoiu a vorbit şi despre blaturile din anul 2012. „În momentul de faţă, ne găsim într-o situaţie în care nu suntem capabili să numim un candidat, importăm de la alte partide oameni care de-a lungul timpului nu au făcut altceva decât blaturi cu PSD, în anul 2012. Vă aduc aminte felul în care s-a negociat, iar Victor Ponta a ajuns deputat de Gorj”, spune Săvoiu.  

Vizualizări: 1,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: