Andrei, Popeangă şi Ioana au semnat adeziuni la MP

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, deputatul Vasile Popeangă şi George Ioana, directorul general al Uzinei Mecanice Bucureşti - fabrica de tancuri, au semnat vineri adeziunile la Mişcarea Populară Gorj. Liviu Andrei va deschide lista de consilieri judeţeni, listă pe care va figura şi Vasile Popeangă. În ceea ce-l priveşte pe George Ioana, acesta este candidatul Mişcării Populare la Primăria Negomir.

Liviu Andrei, Vasile Popeangă şi George Ioana au semnat vineri adeziunile la Mişcarea Populară, chiar în cadrul conferinţei de presă.
Andrei spune că se regăseşte în partidul Mişcarea Populară din cauză că a lucrat cu Traian Băsescu de la bun început. „Am venit în Mişcarea Populară pentru că aici mă regăsesc, am lucrat cu Traian Băsescu de la început, din momentul în care a candidat la primul mandat în 2004. Am fost împreună cu naşul meu, Dorin Filip, Dumnezeu să-l odihnească, în campania din Moldova a domnului preşedinte Traian Băsescu. În acest partid mă regăsesc, vin în Gorj după o perioadă destul de lungă. Vrem să facem o echipă credibilă pentru Consiliul Judeţean, încercăm să găsim cele mai bune variante pentru funcţiile de primar şi consilieri locali din teritoriu”, a declarat Liviu Andrei. Fostul prefect de Gorj va deschide lista Mişcării Populare pentru Consiliului Judeţean.

Popeangă vrea consilier judeţean
Deputatul Vasile Popeangă spune că nu va mai candida pentru un nou mandat. Acesta se va regăsi însă pe lista de consilieri judeţeni. „Vă anunţ foarte sincer că nu voi candida pentru Parlamentul României, voi candida pe o listă de consilieri judeţeni. Cu această ocazie îl anunţ pe caporal şi pe Costreie că nu mai candidez pentru Parlamentul României. Voi împărtăşi din experienţa mea politică celor care vor veni în Mişcarea Populară”, a declarat Popeangă.
Deputatul spune că a plecat din PSD din cauză că partidul său nu a luat atitudine împotriva mutării sediul CE Oltenia la Bucureşti. „Nu am plecat din PSD din cauza lui Ion Călinoiu. Ion Călinoiu este un trecut al judeţului Gorj, a fost pacoste pentru Gorj timp de 25 de ani. Motivul principal este faptul că la nivel central Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal nu au luat nici o atitudine faţă de mutarea sediului CE Oltenia, iar pe mine mă revoltă acest lucru”, spune Popeangă.

Directorul UM Bucureşti, candidat la Primăria Negomir
George Ioana, director general al Uzinei Mecanice Bucureşti, Fabrica de tancuri, va candida la Primăria Negomir. Acesta este originar din Negomir, dar de mai bine de 30 de ani locuieşte în Capitală. „La 20 de ani am plecat din Gorj, am ales o altă carieră. Am fost ofiţer de informaţii, la Serviciul Român de Informaţii, până în anul 1993. Din 1993 şi până acum am deţinut mai multe funcţii importante: director general adjunct la Romarm, iar în ultimii trei ani director general la Uzina Mecanică Bucureşti, Fabrica de tancuri. Am o vârstă spre pensionare, de 58 de ani”, a declarat George Ioana.
Acesta susţine că nu ar fi candidat pentru Primăria Negomir în condiţiile în care ar fi candidat actualul primar, Ion Gruescu. „Ion Gruescu a fost un primar bun la Negomir, dar faptul că nu mai candidează m-a determinat să candidez. Vreau să mă retrag, la Negomir. Chiar dacă voi câştiga sau nu primăria, mă retrag, pentru că mama mea are 80 de ani. Am o situaţie financiară destul de bună, am un băiat, dar el va rămâne în Bucureşti. Soţia mea iese la pensie în luna iunie şi vine la Negomir”, a precizat George Ioana.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: