Angajări la Casa Județeană de Sănătate Gorj

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj se confruntă cu un deficit de personal, astfel că a organizat în luna ianuarie și februarie concursuri pentru ocuparea a trei posturi, dintre care doar unul singur a fost ocupat.

„Au fost deja organizate două concursuri. Pe 28 februarie a fost un concurs pentru ocuparea postului de consilier superior cu pregătire economică și farmacie, care a fost ocupat. De asemenea, un alt concurs a fost pe data pe 31 ianuarie, pentru posturi de consilier superior, cu pregătire în domeniu economic și juridic“, a spus Amalia Făgaș, directorul general al CAS Gorj. În acest caz, cei doi candidați au fost respinși.

Și în perioada următoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante la nivelul CAS Gorj. „Sperăm să mai facem angajări pentru că avem un deficit de personal destul de mare. Din 53 de posturi aprobate, avem nouă posturi vacante, plus trei posturi temporar vacante. Am scos la concurs posturile temporar vacante, cât și cele vacante.

Posturile pentru care organizăm concurs sunt cel de consilier superior, de farmaciști și intenționăm să scotem la concurs și posturi de medici. În general căutăm să angajăm personal cu pregătire în domeniul economic și cel juridic“, a mai precizat Amalia Făgaș, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Vizualizări: 3,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: