Angajări la școli și primării din Gorj

Mai multe instituții publice fac angajări în această perioadă. Liceul Teologic din Târgu Jiu caută să angajeze secretar șef. Cerințe: studii superioare de lungă durată, vechime minimă de 5 ani în profilul postului (secretar), diplomă/ certificat/ alte acte doveditoare conform legii, care atestă deținerea de competențe în activități de secretariat; acord cult eliberat de Mitropolia Olteniei, Arhiepiscopia Craiovei.

Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 2 iunie, pe 14 va fi proba scrisă, urmând proba practică pe 16 iunie și interviul două zile mai târziu.

Și Liceul Tehnologic Bustuchin caută secretar șef. Se caută persoane cu studii superioare; competențe digitale dovedite prin diplomă eliberată de Ministerul Educației și Cercetării; cunoștințe program REVISAL dovedite cu certificat. Dosarele pot fi depuse până pe 25 mai.

Primăria Comunei Runcu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuţie, vacante, de: asistent medical comunitar, generalist, debutant; asistent medical comunitar, grad profesional principal. Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 mai, concursul fiind programat în iunie.

O angajare face și Primăria Scoarța, care are nevoie de buldoexcavatorist. Sunt necesare studii medii, specializarea în ocupația mașinist la mașini pentru terasamente, dovedită cu certificat de absolvire, permis de conducere categoria C. Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 27 mai. Proba scrisă va fi susținută pe 9 iunie.

Clubul Sportiv Municipal al Primăriei Târgu Jiu a scos la concurs un post de inspector de specialitate, gradul profesional I, la Compartimentul Economico-financiar și administrativ. Candidații trebuie să aibă  studii universitare de licență în domeniul științelor economice și cel puțin patru ani vechime în specialitate.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 iunie, iar concursul va începe pe 11 iunie cu proba scrisă. (A.A.)

Vizualizări: 9,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: