Angajări la spitalul din Târgu Cărbunești

Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești a scos la concurs nu mai puțin de 12 posturi, toate fiind funcții contractuale. Este vorba de un post de economist debutant pentru Biroul Resurse Umane, un altul de analist programator la Compartimentul Informatică și două posturi de registrator debutant pentru Biroul Internări și Fișier Ambulatoriu.

De asemenea, unitatea medicală a scos la concurs patru posturi de asistent medical generalist debutant, personalul recrutat urmând să presteze activitate pe Secţia Pediatrie și la cabinetele ORL, Medicină Internă și Alergologie. Unitatea medicală a mai scos la concurs și un post de asistent medical generalist pentru Compartimentul Primiri Urgenţe, 2 posturi de infirmieră debutantă pentru Secția Pediatrie și un post de brancardier pentru secția ATI.

Cei interesați de unul dintre aceste posturi pot să-și depună dosarul de înscriere la concurs până în data de 9 ianuarie. Proba scrisă a fost programată pentru data de 17 ianuarie. Candidații vor susține interviul în data de 22 ianuarie.

Vizualizări: 8,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: