Angajări la spitalul din Târgu Jiu

Mai multe posturi de asistent medical și unul de inginer au fost scoase la concurs de spitalul din Târgu Jiu. Toate concursurile sunt programate în ianuarie, dar termenul de înscriere în concurs este în decembrie.

Două posturi de asistent medical principal sunt pentru Laboratorul analize medicale. Sunt necesare studii de specialitate, minimum 5 ani vechime în specialitatea laborator, examen pentru obținerea gradului principal, cursuri instruire/ perfecționare în genetică moleculară și experiență în domeniu de minimum 1 an.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 decembrie, proba scrisă va fi pe 11 ianuarie, iar interviul pe 14 ianuarie.

Spitalul din Târgu Jiu mai caută asistent medical, specialitatea generalist, la Laboratorul analize medicale, două posturi.

Un alt post scos la concurs este de inginer specialist II la Serviciul aprovizionare, transport, achiziții publice, contractare.

Condițiile de participare la concurs sunt: diplomă de licență a facultății de inginerie; minimum 6 luni vechime în specialitate.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 decembrie iar probele de angajare vor fi anul viitor, pe 18 și 21 ianuarie.

Vizualizări: 2,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: