Un nou control la SAJ Gorj. Angajații se reclamă între ei

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj este din nou ținta Corpului de Control al Prefectului. Cele mai multe sesizări vin din rândul salariaților, conform prefectului Marcel Iacobescu.

SAJ Gorj pare că este legat de un ”blestem” al controalelor venite din partea mai multor instituții. De data aceasta, Corpul de Control al Prefecturii a fost anunțat de mai mulți angajați cu privire la faptul că există anumite neînțelegeri între aceștia. Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că în cadrul instituției sanitare există mai multe ”bisericuțe și găști”.

”Avem alte sesizări de acolo și o să trebuiască să facem verificări pentru a vedea dacă acestea se adeveresc sau nu. Cele mai multe sesizări vin din rândul angajaților, al celor care lucrează la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Am văzut cu toții că acolo au fost mai multe scandaluri de-a lungul timpului. Sunt mai multe găști și bisericuțe, așa cum se mai spune în popor. Vom vedea care vor fi măsurile pe care Ministrul Sănătății o să le ia”, a spus Marcel Iacobescu.

Vizualizări: 5,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: