Angajări la spitalul din Turceni

Spitalul Orăşenesc din Turceni organizează trei concursuri de angajare în următoarea perioadă. Caută un asistent medical, un infirmier și un îngrijitor.

Postul de asistent medical este vacant în compartimentul de pediatrie. Candidații trebuie saibă studii postliceale sanitare – specialitatea generalist, să aibă cel puțin 6 luni vechime în specialitate și să aibă examenul de debutant susținut și promovat. Pe 3 mai, va avea loc prima probă a concursului de angajare.

Spitalul a mai scos la concurs și un post de îngrijitor curățenie, în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală. Pentru acest post, nu se cere vechime. Până pe 15 aprilie, se pot depune dosarele de concurs, iar pe 23 va fi proba scrisă.

De asemenea, unitatea medicală are nevoie și de un infirmier pentru compartimentul obstetrică-ginecologie. Cei interesați de acest post trebuie să aibă studii generale, să aibă curs de infirmier, să aibă cel puțin 6 luni vechime în specialitate și să aibă examenul de debutant susținut și promovat. Proba scrisă va fi pe 2 mai.

Vizualizări: 3,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: