Angajata spitalului din Târgu Jiu, câștigătoarea Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

Corina Măruțoiu, angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a câștigat Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul s-a desfășurat, marți seară, în București. 

„Nu am crezut că voi câștiga acest important premiu! Sunt bucuroasă. Motivaţia pe care o am ca asistent social vine din dorinţa mea de a fi în folosul oamenilor aflaţi în dificultate la un moment dat în viaţă. Prin activitatea mea mă asigur că sunt respectate drepturile fundamentale ale omului. Cred că datoria mea, de fapt datoria tuturor asistenților sociali, este de a oferi competență și servicii sociale de calitate tuturor cetățenilor.

Consider că asistenţii sociali au menirea să facă lumea mai bună prin prisma acțiunilor care le intreprind în folosul beneficiarilor și al comunității. Motivul care mă determină să merg mai departe este nevoia de schimbare: schimbarea mentalităţii şi găsirea de soluţii bune în folosul beneficiarilor!”, a spus Corina Măruțoiu, asistent social în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Vizualizări: 7,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: