Lebădă rănită, pe o stradă din Târgu Jiu

 O lebădă ranită a fost salvată, sâmbătă, de o familie din Târgu Jiu. Oamenii au găsit-o în zona Barajelor, din oraș, și au alertat Poliția Locală să le dea o mână de ajutor. În final, polițiștii au dus lebăda la un centru unde va primi îngrijiri medicale. Când se va face bine, va fi eliberată pe Jiu. 

Polițiștii locali au făcut publică povestea pe pagina de Facebook a instituției și au lăudat târgujienii care s-au implicat în salvarea înaripatei. 

"O familie de târgujieni a găsit o lebădă ranită pe strada Barajelor din municipiul Târgu Jiu și a adus-o la sediul Poliției Locale, cerând sprijin pentru salvarea ei.

Poliţiştii locali au preluat lebăda şi au încredinţat-o reprezentanţilor unui centru de salvare şi reabilitare a animalelor sălbatice, care îi va acorda toate îngrijirile necesare până când va putea să se reintegreze în mediul natural.

Pe această cale, felicităm familia care a acționat pentru salvarea lebedei, pentru spiritul civic de care a dat dovadă, și îi mulțumim pentru încrederea acordată instituției noastre!", a fost mesajul Poliției Locale Târgu Jiu.

Galerie foto




Vizualizări: 1,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: