Horoscop

Valabil pe 13/14 iunie

Berbec: Poate vă amenajați un spațiu de lucru acasă și pentru studiu, dacă au nevoie copiii și-l dotați cu tot ce trebuie. Se poate amâna o întâlnire cu grupul, că apare ceva neprevăzut și o să vă faceți alt program. Poate vă delectați cu vreuna dintre activitățile preferate.

Taur: Bine ar fi să apreciați la justa lor valoare niște obiecte pe care vreți să le cumpărați, să nu dați pe ele mai mult decât fac. O să definitivați o situație și cel mai bine ar fi să verificați de două ori înainte de a vă pune semnătura finală, să nu fie vreo chichiță care să vă pună capac.

Gemeni: E momentul să vă bazați pe forțele proprii și să-i luați pe prieteni așa cum sunt, să nu-i judecați prea aspru și să nu așteptați vorbe mari de la ei sau vreun ajutor, chiar dacă vi l-au promis, doar azi.

Rac: Poate dați o fugă pe undeva să luați aer, să mai vedeți peisaje și oameni cu care nu v-ați mai întâlnit cine știe de când. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă propune un extra job și dacă vă permite timpul o să dați accept ofertei, că ați mai câștiga niște bani.

Leu : O să vă dați osteneala să mai faceți și treaba pe acasă, cu toate că vă simțiți poate obosiți, dar vreți să vă simțiți cu toții bine. Bine ar fi să fiți ceva mai cumpătați cu banii și să vă abțineți de la lucrurile scumpe care vă ies în cale, că or să vă trebuiască banii pentru altceva neașteptat.

Fecioară: Ar fi minunat să nu vă pripiți și să luați o decizie la repezeală, mai ales dacă e vorba despre ființa iubită. Întâlnire cu cineva care vrea să reglați o situație, să vă regrupați în jurul unei idei și să dați drumul unei afaceri care v-ar aduce profit.

Balanță: Se poate să vă pregătiți de o deplasare și vă interesați dinainte, intrați pe net, vizionați, cereți detalii, ca să nu bateți drumul degeaba. Poate găsiți o platformă de afirmare și pe care o s-o dezvoltați, în timp, că o să o puteți folosi a la longue și să luați bani și să știe lumea de voi, de unde să vă ia.

Scorpion : Se poate să vină un ajutor de la drum, de undeva, din țară, din străinătate și o să ieșiți dintr-un impas. Există o sursă de bani pe care o puteți accesa dacă vă încumetați și dacă nu va trebui să sacrificați timpul alocat familiei, că ai voștri n-or să fie de acord, poate.

Săgetător: O să revină cineva care vrea să vă convingă o dată în plus că puteți face echipă într-o relație și rămâne de văzut ce se întâmplă. Sunt lucruri pe care le puteți cere șefilor și pe care le-oți mai fi cerut cu ceva timp în urmă și n-ați avut trecere la momentul respectiv. Mai încercați.

Capricorn: E posibil să vă luați o mașină, fie ea și la mâna a doua și o să vă simțiți în siguranță la volan. O să mai investiți niște bani în casă, pentru un plus de confort, dar și pentru estetică, totul e să mai păstrați ceva bani pentru situații speciale.

Vărsător: Se poate să vă pice cu tronc cineva abia la a doua vedere, dacă la prima nu v-a convins, mai știi. Vă paște o tentație de bani, să cheltuiți mai mult decât ați face-o de obicei și să vă destabilizați bugetul. Mare atenție! Pericol de cheltuieli.

Pești: Verificați agenda întâlnirilor să nu ratați un rendez-vous care poate însemna începutul unei relații trainice. Poate reușiți să vă îngrijiți și de sănătate după atâta muncă și să urmați și tratamentul pe care vi l-a prescris medicul și în niciun caz să nu vă tratați după ureche.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: