Angajații de la drumuri au derapat pe balegă. Verificau deszăpezirea!

Echipa de control a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) de la Craiova a ajuns cu mașina într-un râu în timp ce inspecta drumul național Petroșani-Voineasa din punct de vedere al deszăpezirii. Șoseaua, aflată în administrarea Sucursalei de Drumuri Naționale (SDN) Târgu Jiu, era acoperită cu mâzgă. În mașină se aflau doi angajați ai direcției regionale. Unul dintre aceștia a suferit multiple leziuni și a necesitat îngrijiri medicale.

Cei doi angajați de la drumuri naționale au mers duminică, 10 decembrie, în Valea Jiului să inspecteze starea drumurilor naționale. În timp ce se aflau pe DN7A, Petroșani - Voineasa, mașina cu care se deplasau a derapat de pe carosabil și a ajuns în râul Jieț.

Au derapat pe excremente

Șeful SDN Târgu Jiu, Ion Tudor, spune că pe șosea nu era zăpadă, ci o mâzgă datorată excrementelor animalelor domestice care tranzitează șoseaua frecvent. ”Au fost pe zonă, pe Valea Jiului, pe Jieț, și la o pantă și curbă, unde datorită mizeriei de pe drum, acolo circulă și vaci și oi, s-a creat mâzgă și zicea șoferul că au fost și niște vaci, a derapat și a ieșit cu mașina de pe drum drept în apă. Drumul era murdar, era mâzgă, este o zonă unde tot timpul sunt probleme cu asta. Dimineața trecuseră, a fost Poliția cu ai noștri, care lucrează la deszăpezire, s-a verificat drumul, fiind duminică și fiind cod, au luat niște măsuri speciale. Din păcate, în curbă a derapat și s-a dus cu mașina drept în apă”, a declarat Ion Tudor, șeful SDN Târgu Jiu.

Rănit grav

Șoferul a scăpat doar cu o sperietură, spune șeful SDN Târgu Jiu. În schimb, colegul său a suferit leziuni la coaste și cranio-faciale. Angajatul de la drumuri naționale care a fost rănit mai grav a fost transportat la Spitalul din Petroșani pentru îngrijiri, iar ulterior a fost transferat la Craiova cu o ambulanță. 

Mașina în care erau cei doi angajați de la drumuri a fost de asemenea  avariată după ce s-a dus ca o sanie direct în râu. ”În data de 10.12.2017, în jurul orei 08.45, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN7A, în zona Jieț, spre localitatea Voineasa, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta (în condițiile unui carosabil acoperit cu mâzgă), a derapat, ieșind în afara părții carosabile”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, citat de banatulazi.ro.

Sursa foto> banatulazi.ro

Vizualizări: 6,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: