Angajaţii Realitatea Media ameninţă cu proteste

Pagina de Media a dat astăzi publicităţii un mail trimis conducerii trustului Realitatea - Caţavencu de salariaţii nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile. Mailul este unul anonim, dar prin care salariaţii ameninţă că vor trece la proteste şi dezvăluiri.

Iată conţintul mesajului:

“Către conducerea trustului Realitatea Media,

Din septembrie, de când ați decis că suntem prea incomozi pentru domniile voastre și ne-ați pus să semnăm retroactiv niște contracte mizerabile, tot mergem pe încredere – atât la Resurse Umane cât și la Financiar. Am avut grijă să nu lezăm credibilitatea trustului de presă prin proteste, declarații incendiare prin ziare și pe portaluri de știri, nici nu am venit cu torțe aprinse pe holurile Realității.

Putem cădea de acord însă că este totuși destul!

Orice fel de răspuns din partea voastră, la acest mail, care să arate că până la 1 noiembrie veți achita restanțele către foștii angajați Realitatea FM, va ajuta enorm la păstrarea credibilității trustului. Alte vorbe atașate răspunsului vor fi considerate complet inutile.

Începând cu data de 1 noimebrie vom avea libertate completă în a organiza proteste la sediul Realitatea Media dar și libertatea de a face dezvăluiri despre trust și acționa în instanță. Evenimentul Zilei, Hotnews, România Liberă, Reporter Virtual, Pagina de Media, Adevărul, B1 TV, Antena 3 și multe alte mass-media ar jubila la aflarea acestor informații.

E simplu – respect reciproc. Achitați toate datoriile față de noi și nu vă veți trezi cu un nou motiv de a fi tocați mărunt de toată presa pe care voi nu o controlați.

Echipa Realitatea FM”

Detalii AICI.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: