Subcomisarul Ştefan Ţacu are colecţie cu trofeele de vânătoare

Subcomisarul Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Gorj, este pasionat de vânătoare. De când s-a deschis sezonul de vânătoare, fiecare week-end şi-l petrece în mijlocul naturii încercând să acapareze cât mai multe trofee pentru viitoarea sa colecţie de păsări şi animale împăiate.

Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Gorj, este pasionat de vânătoare. Deşi visul său era să devină poliţist, încă din copilărie petrecea foarte mult timp în mijlocul naturii. În perioada sezonului de vânătoare, fiecare week-end şi-l petrece prin pădurile Gorjului încercând să împuşte cât mai multe animale şi păsări sălbatice. Subcomisarul intenţionează să-şi amenajeze, acasă, o colecţie cu animale şi păsări împăiate din care să facă parte şi trofeele sale de vânătoare. Primele sale trofee sunt un fazan şi un mistreţ. “Îmi place foarte mult vânătoarea. Această pasiune am moştenit-o în timp. Am fost crescut la ţară şi am îndrăgit natura. Atât mie cât şi fiului meu ne plac foarte mult animalele. Din acest motiv intenţionez să realizez o colecţie de păsări şi animale împăiate din care, bineînţeles, vor face parte şi trofeele mele de vânătoare. Până acum am împuşcat un fazan şi un mistreţ, de la care am oprit colţii şi blana”, a declarat Ştefan Ţacu. Pe viitor va încerca să vâneze un cocoş de munte, o piesă fundamentală pentru colecţia sa. Subcomisarul spune că cel mai greu de ochit este lupul. “Pentru un vânător cel mai greu de ochit este lupul, de aceea fiind şi foarte scump”, a mai precizat şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Gorj.

Fiului său nu-i place vânătoarea

Subcomisarul Ştefan Ţacu se consideră un om împlinit deoarece este foarte mulţumit de familia sa. Fiul său, Vlăduţ, în vârstă de 7 ani şi jumătate, este cea mai mare satisfacţie pentru el. “Băieţelul meu este viaţa mea, oxigenul fără de care nu pot să trăiesc. Cel mai de preţ lucru pentru mine este familia mea”, a declarat Ştefan Ţacu. Lui Vlăduţ nu-i place vânătoarea în ciuda faptului că tatăl său a încercat să-i insufle această pasiune. De asemenea, copilul nu-şi doreşte să devină poliţist având înclinaţii mai mult spre afaceri. “Fiului meu nu-i place vânătoarea şi nu-şi doreşte să devină poliţist. Are înclinaţii mai mult spre afaceri, plăcându-i mai mult în comerţ decât în poliţie. Cred că o va moşteneşti pe soţia mea. Nu-i voi recomanda meseria de poliţist pentru că aceasta trebuie făcută de plăcere. Îl voi lăsa pe el să decidă ce vrea să facă în viaţă”, a declarat subcomisarul Ştefan Ţacu.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: