Grigoraş l-a luat pe Voinea la prima echipă

Petre Grigoraş a făcut azi primul pas câtre echipa a doua de unde a spus la numirea sa că va promova tineri către echipa mare. Primul convocat este juniorul Albert Voinea, tânăr care a fost adus în iarna acestui an de la una dintre echipele de juniori ale clubului. Voinea a ajuns în scurt timp printre titularii echipei a doua unde marchează aproape la fiecare meci. Acesta a înscris şi la ultimul meci al celor de la Pandurii II, scor 3-1 cu Prometeu Craiova.

În această dimineaţă atacantul Voinea s-a antrenat cu prima echipă, după ce aseară a fost anunţat de către directorul sportiv al clubului Pandurii, Robert Bălăeţ, că antrenorul Grigoraş doreşte să-l vadă la antrenamente cu Pandurii.
Fotbaliştii de la Pandurii au efectuat un antrenament de la ora 11:00, chiar dacă aseară au avut meciul cu Sportul, jucătorii care au evoluat în primul unsprezece având un program mai scurt şi apoi recuperare.

La antrenamentul de azi a fost prezent şi atacantul Bogdan Apodstu care a luat o pauză după stagiul din Antalya, jucatorul antrenându-se normal după ce vineri medicii i-au permis să reia antrenamentele. 

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: