Angajaţii unui azil, milionari în euro

Angajaţii unui cămin de bătrâni dintr-o localitate spaniolă unde unul din cinci locuitori este şomer au câştigat vineri peste zece milioane de euro la tradiţionala loterie de Crăciun din Spania.

Angajaţii căminului „Sagrado Corazon”, din oraşul Campo de Criptana (centrul Spaniei), îmbrăcaţi în uniformele lor albe, au celebrat momentul dansând şi deschizând sticle de şampanie în faţa clădirii căminului, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea spaniolă.

Un şofer de camion, voluntar la acest cămin, a fost cel care a cumpărat 30 de bilete la loterie în timpul unei călătorii în Galicia. El a revândut 26 angajaţilor de la Sagrado Corazon, a ţinut pentru el două şi a oferit alte două celor doi fraţi ai săi.
Angajaţii căminului vor împărţi peste 10 milioane de euro. Şoferul de camion va încasa 800.000 de euro, iar cei doi fraţi ai săi câte 400.000 de euro fiecare, potrivit Agerpres.
Loteria anuală de Crăciun din Spania, cunoscută sub numele de „El Gordo”, a cumulat în acest an câştiguri de 2,38 miliarde de euro. Un bilet obişnuit costă 20 de euro.

Vizualizări: 4,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: