Anton Anton: Dacă nu reluăm azi activitatea, nu știu ce va întâmpla cu compania

Ministrul Energiei, Anton Anton, a vorbit despre soluția la care s-a ajuns în urma discuțiilor dintre administrație și sindicatele din CE Oltenia de la Prefectura Gorj. Oferta administrației este aceea de a acorda un adaos de 1000 lei brut la muncitori, 700 lei brut la cefeliști și 500 lei brut la personalul de conducere din activitatea de producție.

De asemenea, administrația s-a angajat că nu va iniția niciun fel de măsură în vederea aplicării de sancțiuni față de salariații participanți la grevă, în condițiile recuperării timpului de lucru. ”Rolul meu este de garant. În calitate de ministru al Energiei, garantez că aceste lucruri se vor întâmpla”, a spus ministrul Anton Anton.

Ministrul Energiei le-a transmis minerilor că trebuie reluată imediat activitatea pentru că altfel compania va avea de suferit. ”Cred că soluțiile găsite sunt soluții și avantajoase pentru oameni și sunt soluții care nu desființează compania. Dacă nu reușim astăzi să reluăm activitatea, mi-e tare greu să spun ce se va întâmpla cu compania de aici în colo”, a mai spus Anton Anton. 

Vizualizări: 4,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: