Antonie (Padeş): Eu chiar vreau să muncesc!

Primarul interimar al comunei Padeș a fost desemnat candidatul PNL la alegerile locale ce vor avea loc la mijlocul acestui an. Serafim Antonie spune că s-a înscris în cursa pentru funcția de primar pentru că vrea să facă lucruri bune pentru comună. Candidatura sa a fost validată de Biroul Permanent Judeţean al Partidului Naţional Liberal (PNL). Antonie știe deja cu cine "se va bate" pentru funcţia de primar, deși nu toate partidele și-au anunțat candidaţii.

 Reporter: Ați luat o decizie, veți candida pentru un nou mandat?

Serfim Antonie: Da. În urma unei ședințe de partid, am fost propus de președintele PNL Padeș pentru funcția de primar pentru alegerile din 2016 și am fost acceptat de membrii partidului din organizația comunei Padeș. Am obținut susținerea și de la șefii de la PNL Gorj. Am avut un reprezentat al partidului aici la noi în ședință și am decis să candidez la funcția de primar la comuna Padeș.

 Rep.: Anul trecut nu erați sigur în privința candidaturii. Ce v-a determinat să vă lansați în această cursă?

S.A.: De când am obținut funcția de viceprimar am zis că nu o să candidez mai departe, dar ambiția cred că mă face să candidez. Mi-am propus să realizez câteva obiective, aș vrea să mă țin de ele, să le realizez. Chiar vreau să fac ceva pentru comuna aceasta pentru că au făcut și ceilalți, nu pot să spun că nu, dar mai sunt multe de făcut care deja trebuiau făcute de mult.

 Rep.: Familia vă susține? Dar cetățenii?

S.A.: Familia m-a susținut, acum mai sunt și mici probleme, spune mai bine nu, pentru că e greu la primărie. Munca cu omul este foarte grea dar, dacă ai ambiţie, treci peste toate. Și eu chiar vreau să realizez ceva în comuna aceasta. Dacă voi avea sprijinul cetățenilor, să mă înțeleagă, voi obține și candidatura aceasta. Și nu cred că îi voi dezamăgi. Le voi demonstra că pot să fac ceva, cu banii aceștia puțini care sunt la buget. Cred că pe mulți deja îi am de partea mea și mă susțin. Dacă voi putea să realizez obiectivele pe care mi le-am propus până la alegeri cred că omul își va da seama că eu chiar vreau să muncesc.

Rep.: Vă cunoașteți contracandidații? Au stabilit și celelalte partide candidaţii la primăria Padeș?

S.A.: Nu știu dacă i-au stabilit dar numai din auzite știu cam câți sunt în cursa aceasta electorală. De la PSD am auzit că va fi domnul Bengescu, un cetățean de la Padeș, sau domnul Argitaru Mihai. Mai este domnul Cristian Elena de la Mișcarea Populară Padeș, domnul Dan Cârstoniu, nu știu de la ce partid, dar știu că și-a propus să candideze. Am mai auzit de domnul Ion Pleșu, un domn care a lucrat pe la Severin, s-a retras acum la țară și ar vrea să candideze. 

Vizualizări: 1,953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: