Răsună Valea Amaradiei. Petreceri de pomină la Stoina şi Licurici

Două comune de pe Valea Amaradiei îmbracă straie de sărbătoare vineri, 8 septembrie, de Sf. Mărie. Cetăţenii din Stoina şi Licurici sunt invitaţi la petrecere şi voie bună.

Autorităţile locale din Stoina pregătesc localnicilor o petrecere de zile mari cu artişti îndrăgiţi de muzică populară printre care Vasile Ciobanu şi Nina Predescu, Jeni Nicolau, Cristina Giuvelescu şi Eugenia Filip. Primarul Ioana Buşe şi-a anunţat deja cetăţenii că spectacolul, programat vineri de la ora 16.00, va fi deschis de cântăreaţa Eugenia Filip. „Ziua localității Stoina, 8 septembrie 2017, te aşteptăm cu drag acasă, Eugenia Filip! Vei fi gazda interpreţilor invitaţi, vei fi bucuria şi mândria stoinenilor! Te iubim şi te respectăm”, a fost mesajul primăriţei Buşe pentru îndrăgita interpretă de muzică populară.

Petrece mare va fi şi la Licurici, tot vineri, 8 septembrie. Primarul Liviu Doru Drăgoescu spune că cel mai important moment al evenimentului este Festivalul pentru Copii şi Tineret „Ion Diaconescu”. Interpreţii de muzică populară vor lipsi cu desăvârşire din cauza fondurilor insuficiente, atmosfera fiind întreţinută de Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu. Concurenţii vor fi premiaţi în bani, bugetul alocat pentru acest eveniment de către Consiliul Local fiind de 12.000 de lei. „Este o bucurie pe care le-o oferim cetăţenilor, copiilor care participă la acest festival aflat deja la cea de-a V-a ediţie. Am invitat un număr de 12 comune de pe Valea Amaradiei, inclusiv comuna Melineşti”, a spus primarul din Licurici, Liviu Doru Drăgoescu.

Vizualizări: 1,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: