Antrenorii fug de Pandurii. Cât vor rezista Teja şi Ploaie?

Mihai Teja este noul antrenor principal al echipei de Liga a II-a Pandurii Târgu Jiu, acesta urmând a fi secondat de Marcel Ploaie. În ultimele săptămâni pe post de antrenor a fost Ștefan Nanu. 

Instabilitatea continuă la Pandurii. Fosta prim-divizionară n-a perfectat vreun transfer şi nici nu va efectua un cantonament montan. În plus, tehnicianul Ştefan Nanu a decis să plece de la Pandurii, după doar două săptămâni de testat jucători din ligile inferioare. „Deocamdată, nu am semnat contractul, am venit să vedem dacă putem redresa corabia. Am discutat cu domnul Condescu și am pus condiția stabilității financiare. Dacă aceasta va exista, rămân! Dacă nu, nu!”, explica Nanu, la momentul preluării Pandurii. E clar că problema banilor nu s-a rezolvat, iar tehnicianul nu a vrut să-şi lege numele de un proiect eşuat din faşă. Pandurii a mai fost refuzată de tehnicienii Adrian Falub şi Eugen Neagoe.

Teja și Ploaie au condus sâmbătă primul antrenament, nefiind clar cu ce jucători va începe Pandurii campionatul. Administratorul special Marin Golea recunoaşte că echipa nu va putea lupta pentru promovare cu lotul actual. „Vor veni însă opt-zece jucători, cât mai repede posibil. Aducem de la toate echipele din ţară care şi-au definitivat loturile şi care au lăsat în afara loturilor jucători care la noi pot da randament maxim. Cantonamentul se va desfăşura la Târgu Jiu”, a anunţat Golea.

Liga a 2-a va începe pe 5 august. Pandurii va disputa în tur meciurile de pe propriul teren pe stadionul din Motru.

Vizualizări: 1,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: