Craiova joacă cu AC Milan la Severin. Stadionul de la Târgu Jiu nu e gata de inaugurare!

Dacă în perioada campaniei electorale, șefii administrației locale din Târgu Jiu dădeau asigurări că lucrările de modernizare a stadionului municipal vor fi gata până la începutul verii, acum nimeni nu mai știe când se va mai juca o partidă de fotbal demnă de interes pe gazonul nefolosit de câțiva ani de zile. Promisiunile din primăvară dădeau ca sigură prezența Universității Craiova în preliminariile Europa League pe terenul de la Târgu Jiu, dacă stadionul urma să fie gata. Acum sorții au decis ca Știința să aibă ca adversar pe nimeni alta decât AC Milan, formația în care doar valoarea unui jucător este de zeci de milioane de euro. Din păcate, nici stadionul gorjenilor nu este gata și nici cel al craiovenilor, așa că meciul care putea să asigure inaugurarea fără vreo cheltuială a uneia din cele două arene se va disputa tot la Drobeta Turnu Severin.

Craiova a jucat vineri seara pe stadionul respectiv și a reușit să strângă vreo câteva mii de suporteri, dar și foste glorii ca Eugen Neagoe, Gică Craioveanu, Florin Prunea ori Nicolae Ungureanu. Toți și-ai exprimat regretul că meciul cu Milan trebuie să se joace la Severin, aceasta fiind varianta cea mai „fericită” pentru suporterii care vor veni în număr extrem de mare pentru a urmări partida respectivă. Meciul este unul care va rămâne în istorie și pentru că este prima partidă pe care Universitatea o dispută după mulți ani într-o competiție europeană.

În ultimii ani, doar Pandurii a fost echipa din Oltenia care a evoluat în Europa League, acum echipa ajungând în prag de desființare, fără ca autorităților să le pară că le pasă de destinul trist al clubului gorjean.

Vizualizări: 2,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: