Antrenorul baschetbalișilor împlinit 40 de ani

Antonis Constantinides, antrenorul Energiei, a împlinit 40 de ani pe 24 octombrie, iar jucătorii săi i-au făcut cadoul perfect: victorie la Pitești. Într-un interviu acordat pentru site-ul csenergia.ro, antrenorul Energiei, a vorbit despre cât de greu îi e să stea departe de familie. El a mai spus că înainte să fie antrenor a fost jurnalist.

Antrenorul născut în Nicosia duce dorul familiei sale, dar a găsit un “cămin” și la Târgu Jiu. “Este foarte dificil. Este prima dată când sunt departe de familie, și îmi este foarte dor de familia mea și de copiii mei, dar asta îmi este meseria. Trebuie să mă obișnuiesc cu asta. Cu toate acestea, o să mă obișnuiesc foarte repede, deoarece toată lumea din Târgu Jiu, conducători, oamenii din club, fani etc. au fost foarte prietenoși cu mine și m-au ajutat enorm. Iubesc ceea ce fac. Baschetul nu este doar un simplu job pentru mine. Este un cămin. Cu toate astea, trebuie să îmi fac meseria, de data aceasta, departe de casă”, a declarat Antonis Constantinides.

O bilă neagră?

El a mai povestit că înainte să fie antrenor de baschet a fost jurnalist sportiv. “Niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Totuși, am lucrat ca jurnalist sportiv, dar nu mi-am imaginat și nu vreau să îmi imaginez viața fără baschet”. Cipriotul este de câteva luni în Târgu Jiu, dar din afirmația sa se înțelege că nu a vizitat până acum operele lui Constantin Brâncuși. Când a fost întrebat dacă a vizitat operele el a răspuns: “Îmi place să mă interesez și să aflu lucruri noi despre fiecare țară și oraș în care mă aflu. Până în momentul de față m-am informat în legătură cu multe lucruri ce privesc atât țara, cât și orașul Târgu Jiu, și îmi plac. Sunt foarte interesante. Până la finalul sezonului o să am suficient timp să vizitez și să aflu mai multe lucruri despre Târgu Jiu”, a spus antrenorul Energiei.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: