RIDICOL: Şefii judeţului au tăiat panglica mega-investiţiei de 2 mp

O iniţiativă bună a clubului Pandurii Târgu Jiu a fost aruncată în ridicol de şefii judeţului. Pandurii a amenajat un colţişor de 2-3 mp într-un magazin mare din centrul municipiului, de unde suporterii să poată cumpăra materiale promoţionale. Standul amenajat cu gust a fost inaugurat ieri. Problema este că politicienii au vrut să se bage în faţă, ca de obicei, astfel că ditamai prefectul judeţului şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean s-au înghesuit să taie panglica „mega-investiţiei” alături de Prunariu şi Ţicleanu, fără a realiza ridicolul situaţiei.

Pandurii a inaugurat ieri un stand amenajat într-un magazin din centrul municipiului Târgu Jiu, de unde suporterii pot cumpăra tricouri, shorturi, genţi, mingi, brelocuri, căni, brichete, fulare, cărţi despre echipă. Pandurii nu plătesc nici chirie, nici personalul din magazin, patronul Cremeneanu fiind un suporter al echipei.

jucatorii_au_dat_autografe

Tricourile, doar cu numele sponsorilor

La deschidere au fost prezenţi şi câţiva jucători: Răzvan Stanca, Dan Nistor, Mihai Răduţ, Mihai Roman, Erico şi Elton da Silva. “Acum trei luni am decis să înfiinţăm magazinul, acum o lună am aprobat în Consiliul de Administraţie înfiinţarea unui departament de marketing-publicitate şi dacă acest magazin s-a deschis este în primul rând meritul celor trei magatinul_Panduriipersoane care lucrează acolo, care s-au mişcat foarte repede şi au rezolvat această problemă arzătoare din punctul nostru de vedere”, a declarat Prunariu.

Prunariu şi tehnicianul Petre Grigoraş au fost printre primii cumpărători din magazin. Grigoraş i-a cumpărat lui Prunariu o cană, iar Prunariu i-a achiziţionat antrenorului un desfăcător de capace. Preşedintele CS Pandurii i-a transmis să-l folosească „să desfacă jocul lui Dinamo”, făcând referire la partida pe care echipa gorjeană o va desfăşura în deplasare, duminică, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti.

Un copil a dorit să cumpere un tricou cu numărul 99, al lui Matulevicius, dar Grigoraş, pe post de vânzător, a constatat că tricourile sunt inscripţionate doar cu numele sponsorilor. „Nu vrei mai bine o cană pentru ceai?”, l-a întrebat Grigoraş pe micuţ. Copiii au plecat mulţumiţi să au luat autografe de la jucătorii favoriţi.

Politicienii s-au băgat în faţă

Momentul penibil a fost însă atunci când oficialităţile s-au înghesuit să taie panglica investiţiei, de parcă ar fi inaugurat un stadion sau măcar un magazin, nu o măsuţă într-un stand. Cei patru tăietori de panglică abia aveau loc în aşa zisul magazin, pentru a sta bine la poză. Este vorba de fostul fotbalist Aurel Ţicleanu, prefectul Alin Văcaru, vicepreşedintele CJ Gorj Ciprian Florescu şi preşedintele de la Pandurii, Mihai Prunariu.

Picture_041

„Mă bucur să particip la acest eveniment, mai ales că eu sunt iubitor al sportului, am şi practicat acest sport. Cu siguranţă voi fi unul dintre clienţii acestui magazin. Felicit acţionarii, Consiliul de Administraţie”, a declarat prefectul de Gorj, Alin Văcaru. „Bun găsit în casă nouă simbolurilor echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Sunt emoţii uriaşe pentru că încă un vis, mai ales al celor care vin din urmă, tinerii, micii sportivi au acum un model în adevăratul sens al cuvântului pe care îl regăsesc în emblema Clubului Pandurii. Mulţumesc şi gazdelor care au oferit acest spaţiu”, a fost o parte din speech-ul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: