Cât costă suvenirurile marca Pandurii

Fanii echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu au de săptămâna trecută de unde să-şi procure suveniruri şi obiecte cu numele jucătorilor favoriţi. Noul spaţiu deschis în cadrul unui magazin din centrul municipiului Târgu Jiu oferă fel de fel de obiecte ce pot fi achiziţionate la preţuri ce pornesc de la 6 lei, atât cât costă o brichetă, până la 160 de lei, acesta fiind preţul solicitat de club pentru un tricou oficial de joc.

Lista de preţuri cu produsele comercializate în singurul magazin oficial al CS Pandurii este variată: un port de cărţi de vizită este 30 de lei; tricou Polo-40 de lei; brichetă 6 lei; geantă de cumpărături-100 lei; geantă tip poştaş-85 lei; ceas-55 lei; breloc-10 lei; deschizător capace-15 lei; şapcă-35 lei; umbrelă - 75 lei; rucsac-70 lei; cană-20 lei; racletă-25 lei; căciulă-55 lei. Când vine vorba de echipamentul oficial de joc preţurile cresc simţitor. Astfel, un fan înflăcărat care vrea să cumpere întreaga ţinută oficială de joc va trebui să scoată din buzunar circa 250 de lei. Un tricou oficial de joc costă 160 de lei, iar un short oficial de joc se poate achiziţiona la preţul de 50 de lei. Fanii mai pot cumpăra din magazinul clubului şi fanioane la care preţurile pornesc de la 10 lei, pentru unul mic, până la 55 de lei pentru fanionul oficial de joc. O eşarfă costă 20 de lei, iar cartea Istoria Clubului poate fi cumpărată la preţul de 65 de lei. În magazin sunt 25 de tipuri de produse marca Pandurii.

Faţă de preţurile practicate de cluburile echipelor din Liga I, cele aplicate de clubul gorjean sunt accesibile, asta poate şi pentru că echipa se află abia pe locul 14 în clasament iar clubul, evident, nu poate ridica mari pretenţii.

Standul Pandurii este situat într-un magazin aflat pe Calea Eroilor din Târgu Jiu, peste stradă de Hotel Gorj.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: