Pandurii rămân retrogradabili după eşecul de la Dinamo

Pandurii a luat bătaie în Ștefan cel Mare pe o vreme extrem de rece, cu doar câteva sute de suporteri pe stadion. Dinamo – Pandurii s-a încheiat 3-2. Petre Grigoraş a revenit pe banca echipei după patru meciuri în care a fost suspendat după partida cu Astra Giurgiu, dar nu le-a purtat noroc pandurilor. „Acum avem nevoie de puncte, suntem în foame mare de puncte”, spunea antrenorul Grigoraș înainte de meci.  Pandurilor nu le-a trecut foamea, ba din contră, ei rămânând pe loc retrogradabil.

Doar câteva sute de spectatori au fost în tribune la Dinamo-Pandurii, din cauza temperaturii extrem de scăzute de la București. Starea gazonului a fost foarte bună, zăpada fiind îndepărtată înainte de meci.

Dinamo a deschis scorul în minutul 6, după o acţiune în patru. Filip a deviat decisiv pentru Alexe, acesta a plecat din poziție regulamentară și l-a învins pe Gliwa cu o execuție plasată. Bucuria dinamoviştilor a durat doar două minute, pentru că pandurul Mihai Roman a egalat în minutul 8, după o gafă în apărarea gazdelor. Pasa de gol i-a aparținut lui Elton.

Pandurii a trecut pe lângă victorie

Pandurii a avut şansa victoriei pe terenul lui Dinamo, preluând conducerea în min. 50, înscriind prin acelaşi Mihai Roman, tot după o gafă în apărare a dinamoviştilor. Nici bucuria pandurilor nu a durat prea mult, pentru că Dinamo a egalat în min. 60, prin Dorin Rotariu.

Eroul pandurilor din acest meci, Mihai Roman, a fost eliminat în min. 89, după ce a primit al doilea galben, după faultarea lui Boubacar. În min. 92, Dimano a înscris golul victoriei, prin Bilinski. Cu cele trei puncte, Dinamo a urcat pe locul al patrulea în clasament, în timp ce Pandurii a rămas pe un retrogradabil loc 14.

La meciul dintre Dinamo și Pandurii a fost prezent și Anghel Iordănescu, propunerea preşedintelui FRF Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer al României.

ECHIPELE DE START

Dinamo: T. Marc - Fai, Durimel, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – C. Matei, V. Lazăr, S. Filip – Alexe. Rezerve: Kovacs - Ad. Popa, Nedelcearu, Miranda, Gavrilă, D. Rotariu, Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

Pandurii: Gliwa – Pleașcă, Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor, Shalaj – Iorga, Matulevicius, Roman. Rezerve: R. Stanca – Buleică, Shamsin, Ungurusan, I. Constantin, Nicoara, Predescu. Antrenor: Petre Grigoraș.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: