Grigoraş: Echipa a vrut, s-a văzut că a încercat

Pandurii Târgu Jiu are 11 puncte după 11 meciuri. Nu e plăcut, spune antrenorul Petre Grigoraş. Dar au vrut, au încercat, continuă Grigoraş. Pandurii se află în zona retrogradări de câteva săptămâni. Este pe locul 14 în clasament.

Rezultatul de egalitate înregistrat de Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, cu echipa lui Cristi Pustai, l-a nemulţumit pe antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul s-a declarat mulţumit însă de atitudinea jucătorilor şi de faptul că şi-au creat ocazii de a marca: ”După ce în primele 40 de minute oaspeţii nu prea au ajuns în careul nostru, la pauză putea fi 2-0 pentru ei. Sunt oarecum dezamăgit de rezultat, dar mulţumit de atitudinea jucătorilor mei. A fost un meci bun, un meci deschis, cu multe ocazii, a fost o propagandă bună făcută fotbalului românesc. La situaţia în care suntem, mi-aş fi dorit extraordinar de mult să câştigăm. Dar nu pot fi supărat. Cred că nu pot să le reproşez foarte mult. A fost un rezultat echitabil, chiar dacă ne-am fi dorit să luăm trei puncte. E important ca cei care au fost în tribună să fie mulţumiţi. Să fie realişti pentru că echipa a încercat, s-a văzut că au vrut. Dar ai nevoie şi de puţină şansă. Eu nu sunt un norocos. Avem 11 puncte după 11 etape, nu e chiar atât de plăcut, dar sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. În fotbal se întâmplă să joci bine şi să pierzi sau să joci prost şi să câştigi”.

Se pregătesc de meciul cu Dinamo

Jucătorii au reluat ieri antrenamentele după o zi liberă primită după meciul cu ASA Târgu Mureş de sâmbătă. Echipa a avut programat un antrenament urmat de refacere, iar de azi va intra în programul normal de pregătire a jocului cu Dinamo programat duminică 26 octombrie la Bucureşti. Pandurii va continua pregătirea la Târgu Jiu până sâmbătă când echipa se va deplasa la Bucureşti pentru meciul din etapa viitoare. Jucătorii nu vor mai reveni la Târgu Jiu după meciul cu Dinamo urmând să pregătească la Bucureşti meciul cu Oţelul Galaţi din optimile Cupei României iar apoi să se deplaseze la Galaţi pentru meciul programat joi 30 octombrie.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: