Antrenorul Găman și directorul Floroiu rămân la Pandurii

Puşi pe liber de fostul administrator special Daniela Şerban, antrenorul Mario Găman şi directorul sportiv Camilian Floroiu vor rămâne la Pandurii. Fostul administrator le reproşa ratarea obiectivului fără a mai lua în calcul faptul că nu şi-a făcut datoria şi s-a ajuns în situaţia ca echipa să nu poată face transferuri.

 Antrenorul Mario Găman și directorul sportiv de la Pandurii Camilian Floroiu vor să-și continue munca la echipă după schimbarea conducerii clubului. Fostul administrator special care le reziliase acestora contractele, Daniela Şerban, a fost schimbat între timp cu Marin Golea, cel care mai fusese pe această poziţie în club din 2015 până în 2021 şi care are şi experienţă în fotbal fiind fost preşedinte la echipa a doua a pandurilor o perioadă destul de lungă.

În această situaţie antrenorii Mario Găman şi Bobi Staicu au fost contactaţi de club pentru a continua activitatea la Pandurii iar directorul sportiv Camilian Floroiu este decis să continue. „Mario Găman va rămâne, asta îmi doresc să rămână, atât el cât şi Bobi Staicu. Eu chiar am discutat cu ei şi le-am transmis să se gândească ce jucători aduc pentru că acest proiect trebuie să îl continue ei. Şi merită să fie în continuare antrenori pentru că au dat dovadă că ştiu să antreneze şi pot să arate un fotbal frumos şi plăcut ochiului”, a precizat Floroiu la Radio Infinit, acesta purtând deja discuţii cu cei doi antrenori: „Am avut discuţii cu Mario Găman şi cu Bobi Staicu, pentru că îmi doresc să rămână şi să semneze în continuare cu Pandurii. I-am rugat să se gândească la acest lucru şi să aducă jucători pe care să îi putem legitima la Pandurii. Îmi doresc ca lotul de jucători să îl creioneze acum antrenorii şi staff-ul tehnic”.

După ce antrenorii vor semna noile contracte urmează să se decidă pe ce lot se vor baza în continuare pentru că marea majoritate a jucătorilor au încheiat contractele la finalul lunii iunie.  

Galerie foto


Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: