Antreprenor de la 18 ani, întâlnire cu liceeni din Târgu Jiu

Antreprenorul și consilierul județean Mihai Olaru le-a vorbit elevilor de la Liceul Auto despre experiența sa în business și le-a promis îndrumare celor care vor fi interesați să acceseze fonduri și să-și deschidă propria afacere. 

"Poate liceenii cărora le-am vorbit despre experiența mea din business își vor deschide o afacere. Sau poate au mai multă încredere, când au aflat că și alții nu au știut, au greșit și au încercat. Le-am vorbit și despre oportunitatea de a depune proiecte de finanțare cu fonduri europene. Fără frică. Le-am spus că mai greșit e să nu iei nici o decizie decât să iei decizii proaste. Dacă mai departe au nevoie de îndrumare în accesarea fondurilor sunt bucuros să ajut", a mărturisit Mihai Olaru. 

Chiar la vârsta majoratului, Mihai a reușit să-și deschidă propria firmă. Le-a împărtășit liceenilor din experiențele sale și le-a spus ce contează cel mai mult în antreprenoriat. "Pentru mine întâlnirea cu elevii de la Liceul Auto a fost valoroasă. Muncesc de la 16 ani, la 18 ani am deschis firma. Acum, după aproape 20 de ani în antreprenoriat, cred că sunt câteva caracteristici ale oamenilor din domeniu. Perseverență, consecvență, atitudinea față de eșec și capacitatea de a se reinventa. Antreprenoriatul, așa cum îl văd eu, nu este doar despre a avea un produs pe care să-l vinzi pentru a face bani, ci și despre amprenta pe care o lași. Întâlnirea aceasta este despre bucata cea mai importantă. Impactul. Nu știu dacă este o poveste de succes, dar este povestea mea, cu învățături care m-au adus unde sunt", a mai transmis Mihai Olaru. 

Întâlnirea a fost organizată sub cupola CONAF Gorj. 

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: