Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anul începe cu concedieri la UEF Motru

Anul 2012 vine cu vesti proaste pentru angajaţii Unitatea de Execuţie si Foraje (UEF) Motru. O parte dintre aceştia vor rămâne şomeri după reorganizarea societăţii prestatoare de servicii. Numărul nu este stabilit, susţine directorul Ilie Petrescu.

Anul 2011 a fost unul extrem de dificil pentru Unitatea de Execuţie Foraje Motru, însă 2012 va fi mult mai rău. Directorul Ilie Petrescu a declarat că în această perioadă se lucrează la un plan de reorganizare, ce va viza în primul rând disponibilizări în rândul angajaţilor. „Da, trebuie să facem disponibilizări. Vom vedea, trebuie să vedem care este bugetul şi vom care este numărul celor care vor pleca“, spune acesta.

Petrescu a adăugat că este la timp cu salariile, dar şi cu reeşalonarea pentru plata datoriilor, dar vor şti exact situaţia unităţii în martie, când se va încheia anul financiar.

Contractele încheiate de uzină nu asigură funcţionarea unităţii.

Pentru a supravieţui, în 2011 UEF Motru a avut nevoie de sprijin din partea SNLO. O bună bucată de timp angajaţii au stat în şomaj tehnic.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: