Primarul Bucurescu, la judecată cu funcţionarul turmentat

Primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, este hotărât să-i desfacă contractul colectiv de muncă funcționarului găsit vineri în stare avansată de ebrietate în fața primăriei, în timpul serviciului. Bucurescu spune că secretarul comunei a întocmit deja un raport pe care l-a depus la comisia de disciplină. Virgil Covirgel, inginerul cadastral al primăriei Slivilești, este în prezent internat în spital. Potrivit primarului, unele voci din comună spun că ar fi la dezalcoolizare în timp ce alții sunt de părere că funcționarul umblă după un certificat medico-legal pentru a-l putea acuza pe primar că l-ar fi bătut.

Virgil Covrigel, inginerul cadastral al primăriei Slivilești, nu s-a prezentat ieri la serviciu, primarul Sorin Bucurescu fiind de părere că acesta este internat în spital. ”Nu s-a prezentat la serviciu, probabil este undeva internat la spital și o să vină cu certificat medical. O să fie chemat de către comisie și cu siguranță pedeapsa este desfacerea contractului de muncă ținând cont că el a mai fost sancționat cu 20% din salariu timp de 11 luni și nu i-a păsat în ziua de azi când toată lumea umblă după bani”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Potrivit primarului, unele voci din comună spun că Virgil Covrigel ar fi internat la dezalcoolizare. ”Unii spun că este internat la dezalcoolizare, alții spun că ar fi să-și ia certificat medico-legal întrucât el este și lovit și probabil vrea să depună și plângere”, a declarat Bucurescu.

Primarul din Slivilești spune că funcționarul public ar vrea să depună plângere împotriva lui la poliție că l-ar fi bătut.

LOVITURA

Bucurescu spune însă că s-a lovit când a căzut în șanț. ”Nu are decât să pună plângere împotriva mea. Eu am fost anunțat de cetățeni că este cu fața în șanț în fața unei case și m-am dus la el cu gândul să-l iau să-l aduc la primărie. Când am văzut în ce stare e, lovit și așa, am chemat ambulanța. În situația asta el zice că eu l-aș fi lovit”, a adăugat Sorin Bucurescu.

Galerie foto


Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: