Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţ CE Oltenia, despre grupa de muncă

În data de 07.09.2018, la sediul Ministerului Energiei, a avut loc o întâlnire a domnului secretar de stat Doru Vișan, cu conducerea CE Oltenia și reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

Discuțiile purtate au avut că subiect demersurile necesare emiterii unui act normativ în vederea prelungirii perioadei de acordare a condițiilor deosebite de muncă pentru următorii 3 ani, începând cu data de 01 ianuarie 2019.

Documentele de inițiere a actului normativ au fost înaintate de Ministerul Energiei către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, la data de 10.09.2018.

În perioadă imediat următoare, o comisie din care vor face parte reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale va fi prezentă în subunitățile CE Oltenia pentru a efectuă o auditare a locurilor de muncă din prisma condițiilor deosebite de lucru ale salariaților.

Sursa: Comunicat CE Oltenia

Vizualizări: 5,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: