Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunt de mediu

Nedelcu Carmen Claudia, titular al proiectului „Construire imobil cu spaţiu comercial şi spaţiu de locuit” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul mai sus menţionat propus a fi amplasat în str. Siretului nr. 16, municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg. Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri între orele 9-16 precum şi la următoarea adresa de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii sau observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: