Anunț important al Aparegio Gorj SA

Având în vedere ca pe perioada Starii de Alerta se interzic deconectarile de la utilitati conform declaratiei facute astazi, 14.05.2020, de vice-priministrul Raluca Turcan, APAREGIO GORJ anunţă faptul că lucrarea programată pentru vineri, cu intervenţie în Bulevardul Ecaterina Teodoroiu NU SE VA MAI EFECTUA. Prin urmare, furnizarea apei nu se va mai intrerupe, transmite compania de apă-canal.

În cursul zilei de joi, Aparegio Gorj anunțase că va distribui vineri, 15.05.2020, începând cu ora 08.00, recipiente cu apă potabilă îmbuteliată (capacitate de 5 litri) la cererea administratorilor de asociații și a populației, în zonele afectate de sistarea alimentării cu apă pe perioada intervenției programate.

În urma anunțului făcut de operatorul de apă și canal cu privire la lucrarea din B-dul Ecaterina Teodoroiu (înlocuire vane uzate) în intervalul 15.05.2020-ora 00.00 și 16.05.2020-ora 1200, au fost primite solicitări pentru aproximativ 3.000 de bidoane din partea asociațiilor de proprietari fiind programate de către Departamentul –Relații Clienți în vederea distribuirii de echipele Aparegio Gorj.

Din cauza stării de alertă, societatea a fost nevoită să amâne efectuarea lucrării, astfel că nici bidoanele cu apă nu vor mai fi distribuite.

Vizualizări: 2,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: