Încă trei proiecte pe fonduri europene în Gorj

Trei noi proiecte vor demara în județul Gorj cu bani de la Uniunea Europeană. Contractele de finanţare au fost semnate miercuri de către Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei. Valoarea proiectelor depășește 70 de milioane de lei.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj va benefica de 15,18 milioane de lei, pentru îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirii sediului Poliţiei municipiului Târgu Jiu.
Cei mai mulți bani sunt pentru Primăria Târgu Jiu, pentru creşterea fluidităţii rutiere, îmbunătăţirea siguranţei cetăţeanului şi realizarea dispeceratului informatic integrat. Contractul semnat are o valoare de 38.125.305 lei.

A mai fost semnat un contract de finanțare în sumă de 22.649.930 lei cu Primăria Novaci, pentru construire Centru de Tineret, amenajare loc de joacă şi pasaj pietonal în satul Pociovaliştea.

„În prim-planul reconstrucţiei economice vor fi investiţiile publice, fie că discutăm despre obiective de infrastructură de transport, de infrastructură energetică, de infrastructură în domeniul sănătăţii, educaţiei, în domeniul comunicaţiilor ori în agricultură”, a declarat ministrul Ion Ştefan.

Vizualizări: 2,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: