Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Vă aducem la cunoştinţă că s-a finalizat executarea lucrării sistematice de cadastru pentru sectoarele cadastrale nr. 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12, 13, din unitatea administrativ teritorială Comuna ȚÎNȚĂRENI.

În acest sens, OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ GORJ anunţă publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale de mai sus,  începând cu data de 16 aprilie 2018,  pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei Țînțăreni din Comuna Țînțăreni.

De asemenea, pe site-ul Primăriei ȚÎNȚĂRENI accesând portalul instituţiei: www.primariatantareni.ro şi pe pagina de internet a ANCPI, puteţi vizualiza documentaţia cadastrală a sectorului cadastral şi imobilul proprietatea dumneavoastră care se identifică cu ID.

Documentele tehnice afişate sunt următoarele:

- registrul cadastral al imobilelor

- opisul alfabetic al titularilor drepturilor reale de proprietate, al posesorilor şi al altor deţinători

- planurile cadastrale.

Conform  prevederilor art. 14  din Legea cadastrului şi publicităţii imobiliare nr.7/1996, republicată,  cererile de rectificare a documentelor tehnice ale cadastrului se formulează, în termen de 60 de zile de la data afişării şi sunt însoţite de documente doveditoare.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei şi pe site-ul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: