Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunțul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu

Teatrul ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vine cu un anunț mult așteptat de iubitori ai culturii. Instituția de cultură anunță că începe o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru, care va avea loc în perioada 13-28 mai.  Evenimentul aduce într-un singur loc nume importante din domeniu, în total peste 300 de artişti din ţară şi străinătate.

Directorul teatrului din Târgu Jiu, Cosmin Brehuță, spune că, de această dată, festivalul este unul mult mai special și asta pentru că sunt spectacole pentru toate categoriile de spectatori, dar şi pentru că vine după doi ani de pauză.

”Este o bucurie şi o onoare faptul că putem sa reluăm festivalul după doi ani de pauză. Este un efort considerabil atât pentru noi, cât şi pentru tehnicieni, deoarece vom susţine mai multe spectacole în aceeaşi zi, în spaţii diferite. Preţurile biletelor vor fi cuprinse între 20 şi 100 de lei. Bugetul festivalului este de 350.000 lei, fiind vorba de 16 zile de festival, companii mari, peste 300 de oameni, avem de plătit şi bilete de avion, este un efort mare, dar ni-l putem asuma”, Cosmin Brehuţă.

Vizualizări: 1,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: