Cum va fi vremea de Paște

Sunt vești bune de la meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie în ceea ce privește vremea de Paște, chiar dacă luna aceasta va fi marcată de precipitații sub formă de ploaie.


Vremea va fi caldă de Paşte 2022, chiar dacă luna aprilie va fi marcată de ploi slabe cantitativ, potrivit prognozei meteo transmisă până la data de 2 mai. Conform Administrației naționale de Meteorologie, vremea de săptamâna viitoare va fi mai rece în Maramures, Transilvania, Banat, Crişana, precum și în zonele montane. Mai cald va fi în est, sud-est mai ales de marti, miercuri încolo, mai arată prognoza ANM.

în săptămâna 11-18 apilie 2022 se anunță vreme caldă în majoritatea zonelor țării, însă cel mai cald va fi în sud şi în sud-est. Temperaturile vor sări de 20 de grade Celsius. Astfel, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în tot teritoriul, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile din Est.

In Săptamâna Mare, vremea va fi caldă în Moldova, Muntenia, Dobrogea, Oltenia, cu posibile maxime de peste 20 grade Celsius. Astfel, temperaturile medii vor fi ușor mai crescute decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, în timp ce în rest vor fi apropiate de cele specifice datei calendaristice.

Vizualizări: 2,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: