Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţuri de mediu

SC JONCRIGAS 2014 SRL, cu sediul în comuna Cruşeţ, anunţă publicul interesat ca a depus la APM Gorj documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule, cod CAEN 4730 pe amplasamentul din comuna Cruşeţ, sat Mierea, nr. 176.

Eventualele sugestii sau observaţii se vor depune în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, tel. 0253-215.384, fax. 0253-212.892, e-mail office@apmgj.anpm.ro, în termen de 20 de zile de la apariţia prezentului anunţ.

...........................

SC GYGY & SIMO PET SRL, cu sediul în localitatea Plopşoru, sat Olari, nr. 62, solicită Autorizaţie de Mediu pentru obiectivul: STAŢIE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI, în amplasament comuna Plopşoru, sat Olari, nr. 62.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, cu sediul în municipiul Tg. Jiu, str. Unirii, nr. 76, telefon 0253-215.384, fax 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: