Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Yasmine Polacek vrea trofeul de la Mamaia

Gorjeanca Yasmine Polacek, care a reuşit recent să aducă în Gorj trofeul Festivalul Internaţional HermannstadtFest ce s-a desfăşurat la Sibiu, şi-a propus să ia şi marele premiu al concursului Mamaia Copiilor de anul acesta. Competiţia se va desfăşura în perioada 1-6 septembrie, iar Yasmine a reuşit să se califice în finală. “Competiţia a fost foarte strânsă, fiind în jur de 200 de concurenţi, dar şi foarte multe secţiuni. Au participat 7 ţări, printre care şi ţara noastră, în juriu fiind reprezentanţi din Serbia, Ucraina, Turcia şi Republica Moldova. Mulţumesc doamnei profesoare Camelia Argint pentru susţinerea şi pentru îndrumările date, şi domnului Laurenţiu Pănoiu de la Palatul Copiilor”, a spus Yasmine Polacek.

Yasmine va concura în grupa a IV-a, 13-15 ani, alături de alte trei gorjence, Maria Mihăilă din Ţânţăreni, Larisa Cârlugea din Rovinari şi Daniela Boroaca din Roşia de Amaradia, care au promovat în etapa finală la secţiunea folclor.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: