ANUNŢ

Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu’’  Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual vacant de operator imagine GII din cadrul Compartimentului organizare spectacole si marketing  pe perioadă nedeterminată .

Concursul se va desfăşura la sediul Teatrului Dramatic ,, Elvira Godeanu,,  Târgu Jiu din Str Victoriei  nr. 36 şi va consta în următoarele probe: 

Ø  pentru operator imagine GII:

- proba scrisă, în data de 19 iulie 2022, ora 10;

- proba interviu, la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

1.      Condiţii generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru anexă la H.G. nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale, cu modificările şi completările ulterioare;

            2. CONDIȚII SPECIFICE PENTRU OPERATOR IMAGINE  GII:

- studii superioare cu licenta .

-certificat (atestat ) absolvire, cursuri de arta fotografică.

-utilizator experimentat –competențe digitale.

-vechime în specialitate, la instituții de teatru sau spectacole de 3ani.

-utilizarea  următoarelor programe  nivel avansat

-Adobe Photoshop

-Adobe Premiere Pro

-Resolume Arena

-Vmix Pro 

         Dosarele de concurs se depun la sediul  Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu,, Târgu Jiu în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, Partea III-a, respectiv în perioada 28 iunie-11 iulie 2022 ora 15.00.

            Condiţiile de participare şi desfăşurare a concursului, bibliografia, informaţii privind documentele necesare dosarului de concurs şi alte relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu  Târgu Jiu, Compartimentul  Salarizare –Personal.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: