Aparegio închide poarta în nasul presei

Jurnalistul Narcis Daju a continuat luni ancheta cu privire la faptul că Aparegio Gorj deversează vidanjele cu rahat într-un canal care se varsă în Jiu. A mers la stația de epurare din Târgu Jiu, care a costat 12 milioane de euro, dar nu funcționează, pentru a afla de ce vidanjele nu ajung acolo. Un salariat al Aparegio a încuiat poarta cu un lacăt chiar în momentul în care Daju a început transmisia live pe facebook și i-a transmis "vorbiți cu șefii".

Narcis Daju a explicat ce s-a întâmplat acolo: "Angajații de la APAREGIO s-au închis cu lacătul, pe dinăuntru, în momentul în care am vrut să intru în sediul stației de epurare NEFUNCȚIONALE, pentru care s-au cheltuit PESTE 12 MILIOANE DE EURO.
Această stație de epurare a fost pusă în funcțiune înainte de a fi finalizată și recepționată, și în prezent e colmatată cu fecale colectate din Târgu Jiu.
La interval de câteva zile, cu știința conducerii APAREGIO și a Primăriei Târgu Jiu, se deversează rahatul NEPROCESAT direct într-un canal care trece pe lângă stația de epurare și se varsă în Jiu.
Situația e cunoscută și de șefii Gărzii de Mediu și ai Agenției de Protecția Mediului Gorj, de ani de zile. Așa se explică de ce APAREGIO deversează vidanje pline cu rahat în curtea APAREGIO, într-un alt canal care se varsă tot în Jiu, lucru pe care l-am probat - video - vineri. Am aștept zeci de minute să fiu lăsat să intru. Inutil. La fel au pățit și cei doi corespondenți DIGI 24, pe care-i puteti vedea pe filmare".

(A.A.)

Vizualizări: 2,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: