Apel pe Facebook pentru modernizarea locurilor de joacă. Răspunsul primarului!

Câteva locuri de joacă periculoase pentru copii i-au fost aduse în atenție primarului Marcel Romanescu pe internet. Iarba nu e tăiată, copiii se pot lovi în criblură ori dacă se dau în leagănele ruginite. Un târgujian i-a reproșat edilului că găsește bani în vistieria instituției pentru concerte, dar nu și pentru modernizarea acestor locuri de joacă.

Imaginile cu locurile de joacă ce ar trebui mai degrabă să fie închise din cauză că sunt periculoase pentru copii au fost postate pe internet de un târgujian. Acesta le-a atras atenția edililor că nu așa trebuie să arate spațiile unde ar trebui să se joace copiii. „Alo, Primăria Târgu Jiu! Se pot aloca ceva fonduri pentru modernizarea părculețelor de joacă din oraș. Locuitorii orașului, plătitori de taxe și impozite, vor părculețe moderne, să poată scoate copiii la joacă în părculețe, nu cum arată în pozele astea. Părculețele astea nu sunt modernizate de ani buni. Au adus doar câte o remorcă de criblură și au împrăștiat-o prin părculețe de ochii lumii. Cum e posibil să aduci în părculețe de joacă pentru copii criblură când trebuie să aduci nisip? Pentru concerte în centrul orașului s-au găsit fonduri suficiente”, i-a reproșat un târgujian primarului Marcel Romanescu.

Răspunsul primarului nu a întârziat să apară. Tot pe internet, Romanescu i-a transmis tatălui îngrijorat de starea parcurilor că nu are fonduri suficiente să le modernizeze pe toate. A dat asigurări că, anul viitor, toate locurile de joacă vor fi reabilitate. “Cu tot respectul pe care vi-l port, vă rog să înțelegeți că nu se pot moderniza toate locurile din Târgu Jiu în doi ani. Anul trecut, am modernizat 16 locuri de joacă din toate cartierele, anul acesta se amenajează încă 16 locuri de joacă, iar anul viitor încercăm să le finalizăm pe toate. Din păcate, bugetul este afectat de deciziile iresponsabile ale guvernanților și nu mi-a permis să reabilitez toate locurile de joacă”, a fost răspunsul edilului din Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: