Aproape 500 de locuri de muncă în străinătate

Începutul anului viitor se anunţă unul promiţător pentru gorjenii care au în plan să lucreze peste hotare. Nu mai puţin de 484 locuri de muncă sunt disponibile prin programul Eures din cadrul AJOFM Gorj pentru cei care vor să lucreze în străinătate. În plan local, situaţia nu este tocmai roză, însă sunt mai multe locuri de muncă disponibile faţă de luna trecută, aproximativ 80 de posturi.

Cele mai noi oferte de muncă în străinătate vin din parte angajatorilor irlandezi. Aceştia vin în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unui job cu 25 de posturi în domeniul sanitar, asistenţi medicali, psihiatrii, doctor oftalmolog. Cele mai multe locuri sunt pentru asistente medicale, 14 posturi în Dublin. Aici angajatorul solicită 1 an experienţă şi cunoştinţe avansate de limba engleză. Centrul care face aceste angajări oferă îngrijire la mai mult de 100.000 de pacienţi anual. Se oferă 2008 euro brut/lună, în funcţie de experienţă. Persoanele interesate de unul dintre posturile disponibile pot trimite e-mail la adresa: [email protected]. Termenul limită de aplicare este data de 1 iunie 2014.

Angajatorii din Germania vin în întâmpinarea gorjencelor cu 10 posturi de educatoare pentru Stuttgart. Candidatele care au deja calificarea recunoscută şi vorbesc foarte bine limba germană vor fi angajate direct ca educatoare, cu un salariu de 2.300 € brut/lună (aprox. 1.600 € net/lună). Candidatele care au studiat germanistică şi au lucrat deja în grădiniţe sau au pedagogie specială şi vorbesc limba germană la nivelul C1, dar care nu vor primi direct o recunoaştere a calificării, vor fi încadrate ca ajutor în grădiniţe şi vor primi un salariu de 1.800 € brut/lună (1.300 € net/luna). După primul an se oferă posibilitatea obţinerii unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru aplicare este data de 28 februarie 2014. CV-ul trebuie transmis pe adresele de e-mail [email protected] şi [email protected].

Maltezii de la Maji Wine&Dine din localitatea Victoria au nevoie de un bucătar, unul special. Acesta are posibilitatea să lucreze permanent dar şi de a deveni partener în cadrul firmei. Se cere diplomă de bucătar, experienţă în gătirea mâncărurilor fine, sofisticate. Salariul este negociabil, iar cazarea şi masa sunt asigurate de angajator. Termenul limită de aplicare este 31 ianuarie 2014.

76 de locuri de muncă în Gorj

Gorjenii care vor totuşi să rămână în plan local şi nu au un loc de muncă pot să opteze pentru unul dintre cele 76 de joburi vacante disponibile prin intermediul AJOFM Gorj. Cele mai multe locuri de muncă sunt adresate agenţilor de securitate, agenţilor de vânzări, mai sunt şi posturi de dulgheri, electricieni, fierar-betonist, patiser, lăcătuş mecanic.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: