Le propun gorjenilor altfel de petreceri. Prima e la Aerodromul Barza! 

Doi tineri antreprenori din județul Gorj le propun ceva nou tinerilor care vor să se distreze. Este vorba de party-uri în aer liber, în diferite locații din județ. Așa că, cei dornici de distracție vor avea toată vara la dispoziție să încerce ceva nou, și anume petreceri tematice concepute sub forma unor festivaluri.


 


Nu mai puțin de șase astfel de petreceri vor fi organizate vara aceasta în județul Gorj. Seria evenimentelor va începe în data de 17 iunie cu primul party organizat la Aerodromul din satul Barza, comuna Dănești.

”Împreună cu un prieten am gândit un nou concept de club, pentru toți gorjeni care vor să se distreze și care s-au plictisit de aceleași locații și același tip de petreceri. O să organizăm șase petreceri în șase locații diferite din județul Gorj. Start-ul va fi dat în data de 17 iunie la Aerodromul de la Barza. Va fi sub forma unui festival și estimăm că vor participa peste 1.000 de persoane. O să fie în aer liber și vor fi acolo trei DJ renumiți din țară. Va fi și un bar mobil, un spațiu cu food-truck, grupuri sanitare iar locația are aproximativ 2 hectare, iar scena și sonorizare va fi pe măsură.  O să avem și o parcare care are o capacitate de 500 de locuri. Doi dintre DJ sunt de la cluburi cu renume din București. Va fi o petrecere de bun gust, pentru că de fapt noi asta ne dorim să facem pentru toate vârstele”, a declarat Eduard Fariseu.

Acesta va fi doar începutul unei veri incendiare propuse de cei doi tineri dornici de evenimente de calitate, cu muzică bună și bun gust.

”Următoarea petrecere va fi tot în aer liber, la o piscină din comuna Bălești, iar următoarea va fi la Rânca, unde organizăm un ”jungle party”. Vor fi petreceri cu tematică și muzică bună, de la care nu va lipsi mâncarea și bar-ul. Vrem să fie o vară care să alunge plictiseala și monotonia, vrem ceva nou în județul Gorj”, a mai spus Eduard.

La petrecerea organizată pe Aerodromul de la Barza, atmosfera va fi întreținută de DJ Deny, DJ Lexu și DJ Cucu Gram.

Eduard Fariseu, unul dintre organizatorii acestor evenimente, este un antreprenor care împreună cu tatăl său deține o fabrică de peleți în comuna Telești. Pentru că a vrut să-și dezvolte afacerea, a participat la ”Imperiul Leilor”, unde a reușit să convingă și a primit oferte de le toți leii. A acceptat propunerea Cristinei  Bâtlan și a lui Wargha Enayati, care i-au oferit 250.000 de euro pentru a achiziționa un utilaj cu care poate mării capacitatea de producție a fabricii.

Galerie foto


Vizualizări: 4,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: