Arhiva Parchetului Județean, inundată. Dosare intrate la apă!

Ploile au făcut probleme și la o instituție importantă din Târgu Jiu. Arhiva și parcarea Parchetului Județean au fost inundate, luni dimineața. A fost solicitat sprijinul pompierilor, însă, până la sosirea lor, angajații Parchetului au reușit să salveze documentele importante, astfel că nu au fost distruse foarte multe dosare.

„Ca urmare a precipitațiilor căzute duminică noapte, s-a inundat arhiva unității și practic locul de garaj. Am solicitat ISU să intervină. Între timp, noi ne-am gospodărit cu ceea ce am avut. Dumnealor au venit, au constatat și au plecat. Nu a mai fost nevoie de intervenție. Să sperăm că precipitațiile nu o să ne mai afecteze. Le vom solicita sprijinul colegilor de la Arhivă ca să constate cele câteva dosare care au fost deteriorate”, a declarat prim-procurorul Michaela Teodorescu.

Din fericire, nu au fost distruse dosare importante. Cele care au fost deteriorate erau cele care nu ar mai fi trebuit păstrate. „Sunt dosare care au fost inventariate în vederea predării la Arhivă. Sunt dosare care au ajuns deja coborâte la Arhive, cu termen de păstrare expirat. Nu sunt probleme din acest punct de vedere și nici nu sunt foarte multe”, a mai explicat Michaela Teodorescu.

Vizualizări: 1,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: